Navigation

Bygga en hemsida i WordPress och Divi

Vad är det Divi man hör så mycket om? Divi är ett av de mest populära premiumteman för WordPress. Det är utvecklat och underhålls av Elegant Themes.

Vad är Divi?

Det är inte bara ett tema för WordPress. Det är också en sidbyggare. Det är heller inte ”bara” en sidbyggare. Det är ett tema. Det är alltså bägge två i en!

Du bygger helt visuellt genom dra-och-släpp funktioner och behöver inte kunna en enda rad kod! Det du bygger visas direkt på skärmen.

Victor Duse – svensk mästare på Divi?

Jag är själv administratör för en Facebook-grupp som heter Elegant Themes Sweden, där vi bara fokuserar på produkter från Elegant Themes.

En av de andra administratörerna heter Victor Duse. Victor driver diviguiden.se (på svenska) och divimundo.com (på engelska).

Han är enligt mig sjukt duktig på det han gör! Dessutom erbjuder han onlineutbildningar helt kostnadsfritt! Billigare än så kan det inte bli!

Elegant Themes har själva i ett inlägg länkat Victor i sitt inlägg om Code Snippets.

Om du föredrar att läsa på svenska, använd diviguiden.se. Om du hellre vill ha det på engelska rekommenderar jag divimundo.com.

Jag kommer inte bara att skryta om (att känna) Victor. 🙂 Jag tänkte istället att jag infogar en av hans instruktionsfilmer nedan. Den är över 6 timmar lång! Sex j-vla timmar! Känner du fortfarande inte att Divi är för dig, eller du vill ha lite extra stöd så finns som sagt Elegant Themes Sweden eller Duse Media AB.

Hemsida i WordPress & Divi - en videoguide med Victor Duse

0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela vid
guest
0 Kommentarer
Inline feedback
Visa alla kommentarer

Relaterade inlägg

Anmälningsplikt, orosanmälan och tystnadsplikt
BB & Förlossning
Tystnadsplikt och anmälningsplikt

Innan vi går vidare kommer en liten disclaimer om att jag inte är jurist eller myndighetsanställd. Jag har helt enkelt förhört mig om regelverket och

Prisskillnad på knark och mjölk
Hälsa & Sjukvård
Prisskillnad på knark och mjölk

Flaggar redan här för en triggervarning: Jag använder order ”knark” för ett läkemedel – som är narkotikaklassat, beroendeframkallande, vanebildande – och vanligt förekommande bland narkotikamissbrukare.

Vården i sociala medier
Hälsa & Sjukvård
Vården i sociala medier

Som fler och fler organisationer finns också vården i sociala medier. Men vad är det man visar upp? Siffrorna nedan är per 10 november 2022:

0
Lämna gärna en kommentarx
()
x

Hej! Vad kul att du är här!

Hemsidan har precis fått sig en rejäl ansiktslyftning! Allt gammalt innehåll sopades och den nya byggdes upp på nytt. Vissa länkar kan därför vara lite knas att funkera, och vissa bloggkategorier saknar innehåll.

Hoppas ändå att du trivs här! Tjoa gärna till om det är något!

Som många andra webbplatser kör jag cookies på denna. Du kan också, frivilligt, välja att använda ett konto från sociala medier för att logga in och kommentera. Du kan när som helst återkalla detta och/eller radera din profil.