Hälsa & Sjukvård

Jag utbildar i första hjälpen och HLR, och föreläser för vården om hur man kan förbättra sin kommunikation och ge feedback.

Teknik

Mycket av min teknik bygger på WordPress, WooCommerce - eller är kopplat till småföretagande och att finnas online med sin egen hemsida.

Småföretagande

Det är dumt att springa på nitarna någon annan redan hittat. Här är några av mina tips och tricks för dig som funderar på att starta eget.

Steg-för-steg lista vid projektledning

Steg-för-steg lista

En steg-för-steg lista kan vara en livräddare, och i många fall ett absolut måste om man leder ett projekt. De flesta av oss har nog,

Läs mer »
ERPNext bokföring

Affärssystem för småföretagare

Innehåll Gratis affärssystem Affärssystem Vanliga frågor Vad finns det för affärssystem för småföretagare? Det är inte lätt att välja affärssystem för småföretagare för, med handen

Läs mer »
Chrille Hedberg logotyp
Chrille Hedberg

Använd gärna detta formulär för att komma i kontakt med mig.

Hej! Vad kul att du är här!

Hemsidan har precis fått sig en rejäl ansiktslyftning! Allt gammalt innehåll sopades och den nya byggdes upp på nytt. Vissa länkar kan därför vara lite knas att funkera, och vissa bloggkategorier saknar innehåll.

Hoppas ändå att du trivs här! Tjoa gärna till om det är något!

Som många andra webbplatser kör jag cookies på denna. Du kan också, frivilligt, välja att använda ett konto från sociala medier för att logga in och kommentera. Du kan när som helst återkalla detta och/eller radera din profil.