Bloggen

I min blogg skriver jag om lite allt möjligt: hälsa och sjukvård, teknik och småföretagande.

Det sista – småföretagande – ligger varmt om hjärtat, och jag är själv en drivande del bakom PlastShop.se.

Hälsa & Sjukvård

Jag utbildar i första hjälpen och HLR, och föreläser för vården om hur man kan förbättra sin kommunikation och ge feedback.

Teknik

Mycket av min teknik bygger på WordPress, WooCommerce - eller är kopplat till småföretagande och att finnas online med sin egen hemsida.

Småföretagande

Det är dumt att springa på nitarna någon annan redan hittat. Här är några av mina tips och tricks för dig som funderar på att starta eget.

Senast i bloggen

Hosta vid bröstsmärta

Hosta vid bröstsmärta

Det förekommer både kedjebrev och delningar i sociala medier om en typ av självhjälp och att man ska hosta vid bröstsmärta (= vid misstänkt hjärtinfarkt).

Läs mer »
Vad är obstetriskt våld i Sverige?

Vad är obstetriskt våld?

Det här inlägget är tänkt att förklara innebörden av termen ”obstetriskt våld”. I just detta inlägg är mitt mål att inte lägga in mina personliga

Läs mer »
Chrille Hedberg logotyp
Chrille Hedberg

Använd gärna detta formulär för att komma i kontakt med mig.

Hej! Vad kul att du är här!

Hemsidan har precis fått sig en rejäl ansiktslyftning! Allt gammalt innehåll sopades och den nya byggdes upp på nytt. Vissa länkar kan därför vara lite knas att funkera, och vissa bloggkategorier saknar innehåll.

Hoppas ändå att du trivs här! Tjoa gärna till om det är något!

Som många andra webbplatser kör jag cookies på denna. Du kan också, frivilligt, välja att använda ett konto från sociala medier för att logga in och kommentera. Du kan när som helst återkalla detta och/eller radera din profil.